top of page

Een raketlancering op Scheveningen?

Stel je voor dat je de kans krijgt om een raket te bouwen naar Mars om de wereld te redden van overbevolking. Wat zou je doen? Welke vaardigheden heb je nodig om deze enorme uitdaging aan te gaan? Wie vertrouw je?


Gelukkig hoef je niet echt naar de ruimte te reizen om dit uit te vinden. Met Ambition Group's nieuwe Serious Management Game: Space Race kun je dit gewoon in Scheveningen doen! Tegelijkertijd ontwikkel je managementvaardigheden en werk je samen met jouw team tegen andere teams om de Space Race te winnen.


En het beste van alles? Je kunt dit doen terwijl je geniet van de zon, zee en strand op het prachtige Scheveningse strand bij strandtent Xiringuito!"Met de komst van Space Race wordt leren op een leuke en interactieve manier naar een hoger niveau getild."


Space Race is ontworpen om spelers uit te dagen in het nemen van cruciale beslissingen en om de samenwerking en communicatie binnen teams te bevorderen. Spelers zullen zichzelf moeten organiseren, teamleden moeten toewijzen aan specifieke taken en prioriteiten moeten stellen om succesvol te zijn in de race naar de ruimte. Je moet niet alleen strategisch denken en complex plannen, maar ook effectief communiceren met je team en snel beslissingen nemen in crisissituaties.


De sessies op het strand van Scheveningen bij strandtent Xiringuito zullen de spelervaring nog verder versterken door de prachtige locatie en het sociale aspect van het spel. Deelnemers zijn omringd door zon, zee en strand terwijl ze tegelijkertijd hun managementvaardigheden ontwikkelen. Geïnteresseerde kunnen zich inschrijven voor individuele sessies of als onderdeel van een groep.


Ik hoor je denken: "helpt dat nou echt, zo'n Serious Management Game?"

Het antwoord is: Jazeker!


Academisch onderzoek van Rumeser & emsley (2019) heeft aangetoond dat de besluitvorming van deelnemers kunnen verbeteren, zowel in de minder complexe als in de meer complexe scenario's en dat teams met meer projectwerkervaring de neiging hebben zich meer te verbeteren dan teams met minder ervaring in de meer complexe spellen.


Dat komt door de verschillende bewezen voordelen voor individuen en organisaties die Serious Management Games, zoals Space Race, bieden. Hier zijn een aantal voordelen:

Ontwikkelen van vaardigheden: Serious Management Games zijn ontworpen om spelers uit te dagen en hun vaardigheden te ontwikkelen op verschillende gebieden, zoals planning, project- en crisismanagement, communicatie en teamwork.

  1. Effectiever leren: Spelenderwijs leren is een effectieve manier om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Door de uitdagingen en crisissituaties in het spel te ervaren, kunnen spelers de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk.

  2. Verbetert de teambuilding: Serious Management Games worden vaak in teamverband gespeeld, waardoor spelers effectiever kunnen leren samenwerken en communiceren. Hierdoor verbetert de teamdynamiek en kunnen spelers beter samenwerken in de dagelijkse praktijk.

  3. Interactief en leuk: Serious Management Games zijn interactief en bieden spelers een leuke en uitdagende manier om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Hierdoor blijft de motivatie hoog en wordt het leren leuker en efficiënter.

  4. Toepasbaar in de praktijk: De opgedane kennis en vaardigheden kunnen direct worden toegepast in de dagelijkse praktijk, waardoor het effect van het spel merkbaar is in de werkomgeving.

Kortom, Ambition Group's nieuwe Serious Management Game: Space Race biedt een leuke en interactieve manier om managementvaardigheden te ontwikkelen. Door de sessies op het strand van Scheveningen bij strandtent Xiringuito wordt het spel nog gedenkwaardiger en socialer. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in en ervaar de spanning van de race naar de ruimte!


Bekijk hieronder de trailer van Space Race

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page