top of page
Architectenbureau

Professionaliseer portfoliomanagement

Laat ons u helpen om uitdagingen op het gebied van portfoliomanagement, projecten en bedrijfsveranderingen op te lossen. Wij zorgen voor creativiteit en energie om blijvende verandering te realiseren.

Portfolio
management

Een zeer ervaren en gecertificeerde portfoliomanager met een bewezen staat van dienst brengt kennis en expertise met zich mee en gebruikt een op maat gemaakte aanpak om oplossingen voor uw organisatie te leveren. 

Consultancy

Door middel van consultancy bieden wij onze ervaren inzichten en analyses aan om u te ondersteunen. Door middel van begeleiding, aanbieden van hulpmiddelen en op maat gemaakte workshops acteren wij als een kompas binnen uw organisatie.

starten met PMO

Het opzetten van een Project Management Office vereist een op maat gemaakte aanpak en kennis van best practices op het gebied van portfoliomanagement, organisatiestructuur en verandermanagement. Wij brengen de expertise mee die nodig is om u te helpen bij het ontwerpen en opzetten van een effectief PMO.

Audits

Onze auditoren zijn ervaren, onafhankelijk en objectief. Door het P3M3-model van Axelos te gebruiken, wordt gegarandeerd dat de audit eerlijk, nauwkeurig en onafhankelijk is. 

Axelos Accreditations
Barclays Logo
Politie Logo
Min. BZK logo
Logo UWV
Openbaar ministerie logo
RET logo

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.
 

Bedankt voor het indienen!

bottom of page