top of page

"Hoe bouw jij een onbewoond eiland op?" - een Serious Management Game"

Welkom in de wereld van King's Land, het Serious Management spel dat je meeneemt op een opwindend avontuur van programmamanagement! Ontwikkeld door Ambition Group, is King's Land een unieke en innovatieve benadering voor het trainen van programmamanagers, projectmanagers en hun teams in het omgaan met risico's en het minimaliseren van negatieve impact op een leuke en boeiende manier.


King's Land wordt vaak gespeeld op onze vaste locatie bij strandtent Xiringuito op het prachtige strand van Scheveningen!

Stel je voor dat de Verenigde Naties je hebben gevraagd om een eiland in de Stille Oceaan te ontwikkelen. Dit eiland is strategisch gelegen en moet een aanzienlijke hoeveelheid verkeer verwerken, inclusief vliegtuigen en schepen. Jouw programmateam, samen met verschillende projectteams, moet samenwerken om dit nieuwe land te ontwikkelen, inclusief verschillende steden. Maar hier is de uitdaging - je hebt slechts drie jaar om het project te voltooien voordat de VN de controle overneemt.

De druk is hoog omdat de Verenigde Staten en China graag de controle over het eiland willen hebben, dus je moet de VN overtuigen van jouw plan. Terwijl je door het spel navigeert, zul je verschillende uitdagingen tegenkomen die jouw vaardigheden en capaciteiten als programmamanager en projectmanager zullen testen. Je moet risico's beheren, middelen toewijzen, effectief communiceren en strategische beslissingen nemen om het succes van het project te garanderen.


King's Land is niet zomaar een bordspel - het is een praktische oefening tijdens MSP®-training en een effectief instrument voor de implementatie van programmabeheer. Het spelen van King's Land biedt veel voordelen, waaronder het vergroten van het bewustzijn van de rollen en verantwoordelijkheden van governance in programma's. Het is een opwindend en uitdagend instrument dat een veilige omgeving biedt om risicobeheervaardigheden en -methoden te oefenen.

Wat King's Land onderscheidt van andere trainingsprogramma's is het unieke verhaal dat spelers betrekt en uitdaagt. Het spel is gestructureerd, effectief en boeiend en biedt een leuke en praktische manier om risicobeheertechnieken te oefenen terwijl je betrokken blijft gedurende het hele spel. Het biedt ook een veilige omgeving om te oefenen en te leren zonder echte consequenties.


Dus, als je op zoek bent naar een innovatieve en creatieve manier om jouw programmabeheervaardigheden en -technieken te verbeteren, dan is King's Land het perfecte spel voor jou! Met zijn unieke verhaal en opwindende uitdagingen zul je waardevolle ervaring opdoen in het omgaan met risico's en het minimaliseren van negatieve impact.

Schrijf je nu in!


コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page