top of page

do 20 jul

|

Den Haag

Van Beperking naar Versterking

Speel met ons het grote participatie spel. Hoe is het om met een beperking te werken in een organisatie en hoe ga je hier als organisatie mee om. "Ontdek hoe je mensen met beperkingen laat participeren in jouw organisatie! Speel 'Van Beperking naar Versterking' en verdien blauwe versterkingspunten

Registration is closed
See other events
Van Beperking naar Versterking
Van Beperking naar Versterking

Tijd en locatie

20 jul 2023, 13:30 – 15:30

Den Haag, Strand Noord 9, 2586 ZZ Den Haag, Netherlands

Over het evenement

Welkom bij ons nieuwste spel, "Van Beperking naar Versterking"! In dit spannende en leerzame spel gaan we op een interactieve reis om te ontdekken hoe we mensen met een vorm van beperking kunnen laten participeren in onze organisaties. 

Maak kennis met Mo, een enthousiaste participatiekandidaat die misschien wel een waardevolle aanwinst kan zijn voor jouw team. Laten we samen ontdekken wat er nodig is om Mo te verwelkomen en een inclusieve werkomgeving te creëren!

Verzamel blauwe versterkingspunten: Tijdens het spel draait alles om het verzamelen van blauwe versterkingspunten. Deze punten vertegenwoordigen de positieve acties die je onderneemt om Mo en andere mensen met beperkingen te ondersteunen. Elke keer dat je een stap neemt in de richting van inclusie en diversiteit, verdien je versterkingspunten. Hoe meer punten je verzamelt, hoe sterker en inclusiever jouw organisatie wordt!

Tickets

  • Van beperking naar versterking

    Spelticket inclusief drankjes en hapjes

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page