top of page

vr 22 sep

|

Den Haag

Space Race - Officiële Lancering!

Kom naar het strand van Scheveningen en ervaar de officiële lancering van onze nieuwe Serious Management game Space Race.

De inschrijving is gesloten
Zie andere evenementen
Space Race - Officiële Lancering!
Space Race - Officiële Lancering!

Tijd en locatie

22 sep 2023, 15:00 – 17:30 CEST

Den Haag, Strandweg 9, 2586 ZZ Den Haag, Nederland

Over het evenement

Met veel enthousiasme willen we je uitnodigen voor een speciaal evenement dat tot doel heeft de benadering van werkproductiviteit in het post-COVID-tijdperk te revolutioneren.

Ambition Group nodigt je van harte uit om op vrijdag 22 september van 15:00 tot 17:30 deel te nemen aan een exclusief evenement op een prachtige locatie aan het strand, xiringuito.nl, in Den Haag, Nederland. Dit unieke evenement zal dienen als een platform om de uitdagingen te verkennen waarmee bedrijven over de hele wereld worden geconfronteerd en de oplossingen die Ambition Group biedt om deze obstakels aan te pakken.

 

Evenement Hoogtepunten:

  • Meeslepende teamervaring:Maak je klaar om deel te nemen aan een interactieve sessie van "Space Race", een ervaring die al wordt gebruikt door gewaardeerde organisaties zoals de Haven van Rotterdam. Ontdek hoe deze ervaringsgerichte aanpak teams bij elkaar brengt, de productiviteit verhoogt en samenwerking bevordert.
  • Nieuwe manieren om teamprestaties te verbeteren:We zullen verschillende formats en mogelijkheden onderzoeken om gelukkigere, meer betrokken teams te creëren die gezamenlijk werken aan gedeelde doelstellingen. Ambition Group's nieuwe benadering van project- en teamontwikkeling legt de nadruk op face-to-face gaming en ervaringsgericht leren om het spel van uw team naar een hoger niveau te tillen en hen gemotiveerd te houden.

Waarom bijwonen?

Dit evenement biedt een ongeëvenaarde kans om de uitdagingen bloot te leggen waarmee bedrijven tegenwoordig worden geconfronteerd, met name met betrekking tot gebrek aan betrokkenheid, teamdynamiek op afstand en post-COVID-problemen die van invloed zijn op de productiviteit en het algehele succes. Door persoonlijk aanwezig te zijn, kunt u de innovatieve oplossingen van de Ambition Group ervaren, waardoor het potentieel wordt ontsloten om een gelukkigere en productievere workforce te creëren.

 

Schrijf je nu in:

Schrijf je zo snel mogelijk in om zeker te zijn van een plek op dit exclusieve evenement. Houd er rekening mee dat de capaciteit beperkt is om een impactvolle ervaring voor alle deelnemers te creëren.

 

Laat werk... weer werken!

Mis deze uitzonderlijke kans niet om werk opnieuw te definiëren en de weg vrij te maken voor succes in het steeds evoluerende zakelijke landschap. We moedigen je aan om afstand te nemen van je gebruikelijke thuiswerkroutine en met ons mee te doen aan het evenement. Laten we samen nieuwe mogelijkheden verkennen, in contact komen met gelijkgestemde professionals en onze bedrijven naar nieuwe hoogten brengen.

We kijken uit naar uw aanwezigheid op het Ambition Group-event op 22 september. Voel je vrij om deze uitnodiging door te geven aan andere collega's die dezelfde passie voor vooruitgang en teamwerk delen.

 

Tot ziens in Den Haag!

Deel dit evenement

bottom of page