top of page

do 05 okt

|

Den Haag

Ontdek de Kracht van een Portfolio tafel!

Wat is een portfolio tafel? Hoe richt je deze in? Hoe werkt het? Wat zijn de verschillende vormen? Deelnemers kunnen leren hoe ze een portfolio tafel kunnen inrichten voor de eigen organisatie. Dit alles om portfoliomanagement effectiever en efficiënter in te richten.

Registration is closed
See other events
Ontdek de Kracht van een Portfolio tafel!
Ontdek de Kracht van een Portfolio tafel!

Tijd en locatie

05 okt 2023, 13:00 – 17:00 CEST

Den Haag, Strandclub Xiringuito, Strandweg 9, 2586 JK Den Haag, Netherlands

Gasten

Over het evenement

Heeft u wel eens gehoord van een portfoliotafel maar weet u niet goed hoe u deze effectief kunt inzetten in uw organisatie? Wil je leren hoe je een portfoliotafel ontwerpt en inricht om het beste uit je projecten en teams te halen? Dan is deze workshop perfect voor jou!

Ambition Group organiseert een inspirerende en interactieve workshop waarin we je alles leren over het werken met een portfoliotafel. Een portfoliotafel is een krachtige tool waarmee je programma's en projecten overzichtelijk en gestructureerd kunt managen. Tijdens deze workshop laten we je zien wat een portfoliotafel precies is en hoe je deze effectief kunt gebruiken. We bespreken verschillende vormen van het toepassen van een portfoliotafel zodat u kunt ontdekken welke het beste bij uw organisatie past.

De workshop is opgedeeld in een dagdeel waarin we je meenemen in de wereld van portfoliomanagement. We beginnen met een introductie in de basisprincipes van een portfoliotafel en hoe deze kan bijdragen aan het succes van uw organisatie. Daarna gaan we dieper in op het opzetten van een portfoliotafel en geven we praktische tips en richtlijnen.

We willen dat je actief deelneemt aan de workshop en je eigen portfoliotafel ontwerpt. Daarom krijgt iedere deelnemer een cursusmap met handige materialen en tools om mee aan de slag te gaan. Je leert hoe je de juiste informatie verzamelt, prioriteiten stelt en projecten bewaakt. Aan het einde van de workshop heeft u een concreet ontwerp voor een portfoliotafel die u kunt implementeren in uw organisatie.

De kosten voor de workshop bedragen slechts 175 euro (exclusief btw). Dit is inclusief cursusmateriaal, eten en drinken.

Tickets

  • Ambition Group

    Ontdek de Kracht van een Portfoliotafel

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page